S4Y

Stand Ready To Be Amazed

KWh teller monofasig digitaal

 

Een kilowattuurmeter meet het elektriciteitsverbruik van een zonnepanelen installatie. De meter is meestal te vinden in de meterkast of in een kastje naast de omvormer samen met de automaat die de omvormer beveiligt.

 

Product informatie:

 

Inepro: Door onze jarenlange ervaring is Inepro gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hardware producten voor het reguleren en registreren van betalingen. Of het nu gaat om muntautomaten, kaartlezers, of opwaardeerautomaten, Inepro biedt een breed scala aan opties. Onze oplossingen zijn allen merkonafhankelijk en kunnen volledig naar wens geprogrammeerd worden om optimaal aan uw eisen te voldoen. Dit maakt onze producten toepasbaar binnen elke branche waarin betalingen plaatsvinden.

Website: http://www.carlogavazzi.be/

Meer dan 80 jaar oplossingen.
Carlo Gavazzi was een man die een toekomst in automatiseren zag toen het voor de meeste nog pure science fictie was. Over de gehele wereld komt men tegenwoordig de componenten van Carlo Gavazzi tegen in verschillende “hi-tech” en “state-of-the-art” producten en processen.
Vanaf het begin meer dan 80 jaar geleden is Carlo Gavazzi uitgegroeid tot een producent die bekend is over de gehele wereld. Twintig jaar geleden bereikte Carlo Gavazzi een vooraanstaande positie in de Europese markt van industriële automatisering. Tegenwoordig heeft Carlo Gavazzi fabrieken en verkoopkantoren in vierenzestig landen over de gehele wereld.

  • De EM10 serie is een monofasige digitale kWh meter met LCD scherm van 1 module breed (18mm).
  • Een hoge nauwkeurigheid en een lage opstart stroom maken deze tellers perfect voor een zonnepanelen installatie.
  • MID B&D goedgekeurd dus ook goedgekeurd voor de VREG.
  • 2 jaar garantie.
  • Datasheet